Sorry, registratie is beëindigd.

Een uitstekend voorstel voor een zaterdagavonddiner met goed gezelschap, uitstekend eten, geweldige Griekse muziek en natuurlijk veel dansplezier. Reserveer direct online of telefonisch! Ontdek hoogwaardige Griekse gerechten en drankjes tegen betaalbare prijzen, en dit alles tijdens een heerlijke avond vol muziek en dans!"


  • Datum:20/1/2024 18:30
  • Locatie Nieuwendijk 40, Someren, Ολλανδία (Kaart)
  • Meer informatie:Reserveren voor deze aankomende muziekavond is noodzakelijk, omdat er nog maar beperkte plaatsen beschikbaar zijn en alleen op specifieke tijden. Mythos Grieks Restaurant, Nieuwendijk 40, Someren-Eind, Netherlands

Beschrijving

Op zaterdag 20 januari 2024 organiseert Mythos in Someren-Eind opnieuw een live muziekavond met de Griekse band “I ELLINES”.

Geniet van een échte Griekse avond vol vreugde en plezier!


Een uitstekend voorstel voor een zaterdagavonddiner met goed gezelschap, uitstekend eten, geweldige Griekse muziek en natuurlijk veel dansplezier.


Laat het Griekse plezier op, onder en naast de tafels maar beginnen!

Reserveren voor deze aankomende muziekavond is noodzakelijk, omdat er nog maar beperkte plaatsen beschikbaar zijn en alleen op specifieke tijden.Ontdek hoogwaardige Griekse gerechten en drankjes tegen betaalbare prijzen, en dit alles tijdens een heerlijke avond vol muziek en dans!


email: