• Jul 16, 2024

Wij wensen iedereen een fijne bouwvakvakantie! Mythos blijft tijdens het zomerseizoen geopend, met een prachtig terras en airconditioning op de zaal! Zoals altijd met voortreffelijke gerechten geïnspireerd op de traditionele Griekse keuken. Kom genieten van onze authentieke smaken, vers bereid met de beste ingrediënten. Of u nu kiest voor ons gezellige terras of de koele comfort van ons airconditioned binnenruimte, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

  • Jul 3, 2024

Bij mooi weer verwelkomen wij u graag op ons sfeervolle terras, waar u kunt genieten van een heerlijk diner uit de traditionele Griekse keuken. Ons terras is onlangs opgefrist en biedt nu nog meer comfort en gezelligheid voor onze gasten. Of u nu wilt genieten van een ontspannen lunch, een gezellig diner of gewoon een drankje in de buitenlucht, ons terras is de ideale plek om van de zomer te genieten.

  • Jul 2, 2024

Met groot genoegen kondigen wij aan dat het restaurant Mythos in Someren-Eind nu is uitgerust met airconditioning in onze binnenruimtes! Dineren bij de perfecte temperatuur! Vanaf nu kunt u genieten van onze voortreffelijke specialiteiten, gebaseerd op de traditionele Griekse keuken, in een aangename en geoptimaliseerde omgeving, zelfs als het buiten erg warm is.

email: