03 Jul
Welkom op ons vernieuwde terras
Namens het team van Mythos - Thomas Doumpas

Bij mooi weer verwelkomen wij u graag op ons sfeervolle terras, waar u kunt genieten van een heerlijk diner uit de traditionele Griekse keuken. Ons terras is onlangs opgefrist en biedt nu nog meer comfort en gezelligheid voor onze gasten. Of u nu wilt genieten van een ontspannen lunch, een gezellig diner of gewoon een drankje in de buitenlucht, ons terras is de ideale plek om van de zomer te genieten.

Hoewel het laat kwam, is de zomer nu eindelijk aangebroken en staat ons terras klaar voor bier, wijn en lekker eten. De warme zonnestralen, gecombineerd met de geur van vers gegrild vlees en vis, zorgen voor een onvergetelijke eetervaring.

Natuurlijk bestaat altijd de mogelijkheid dat u geen tafel kunt vinden op ons terras


Authentieke Griekse Gerechten van Hoogwaardige Ingrediënten

Bij restaurant Mythos gebruiken we alleen de meest pure en verse ingrediënten. Onze koks bereiden de gerechten op een eenvoudige manier om de aroma's, smaken en gezonde voedingsstoffen te behouden. Dit zorgt ervoor dat u de authentieke smaken van Griekenland op uw bord ervaart.

Genieten op ons terras

Vers gegrild en met zorg bereid

Ons menu biedt een ruime keuze aan vers gegrild vlees en vis. De gyros, een van onze specialiteiten, wordt langzaam geroosterd op de gyrosgrill en fijn gesneden vlak voordat het op uw tafel wordt geserveerd. Deze zorgvuldige bereidingswijze garandeert de beste smaak en kwaliteit van onze gerechten.

Welkom op ons vernieuwde terras bij Restaurant Mythos in Someren-Eind


Genieten op ons terras

Ons terras is niet alleen een plek om te eten, maar ook om te ontspannen en te genieten van de zomerse sfeer. Met een glas koud bier of een goed glas wijn in de hand, kunt u samen met vrienden en familie genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. De ontspannen en gastvrije ambiance van ons terras maakt het de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van het goede leven.

We heten u van harte welkom bij Restaurant Mythos in Someren-Eind. Kom en ervaar de Griekse gastvrijheid op ons prachtige terras. Wij zorgen voor de perfecte omgeving en de lekkerste gerechten, zodat u volop kunt genieten van uw tijd bij ons.

Welkom op ons vernieuwde terras bij Restaurant Mythos in Someren-Eind

Natuurlijk bestaat altijd de mogelijkheid dat u geen tafel kunt vinden op ons terras, dus het is een goed idee om tijdig te reserveren. Maar we hebben nu ook airconditioning in het interieur van ons restaurant, zodat u een koele en uitstekende alternatieve plek heeft voor uw diner.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Namens het team van Mythos,

Thomas Doumpas


Welkom op ons vernieuwde terras bij Restaurant Mythos in Someren-Eind
email: