02 Jul
Dineren bij de perfecte temperatuur!
Genieten van je maaltijd bij de ideale temperatuur!


Met groot genoegen kondigen wij aan dat het restaurant Mythos in Someren-Eind nu is uitgerust met airconditioning in onze binnenruimtes! Vanaf nu kunt u genieten van onze voortreffelijke specialiteiten, gebaseerd op de traditionele Griekse keuken, in een aangename en geoptimaliseerde omgeving, zelfs als het buiten erg warm is.

Onze nieuwste verbetering zorgt ervoor dat u tijdens de zomermaanden kunt kiezen tussen onze prachtige terras en onze vernieuwde, gekoelde binnenruimtes. Hierdoor kunt u altijd in comfort dineren, ongeacht het weer.

Wij hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat uw ervaring bij Mythos nog beter wordt. De installatie van de airconditioningsystemen is een stap die we hebben genomen om uw comfort te verhogen en uw dinerervaring onvergetelijk te maken. Of u nu kiest voor een plekje op ons gezellige terras of in onze nu perfect geklimatiseerde binnenruimte, u zult altijd kunnen genieten van de heerlijke smaken van Griekenland zonder enige ongemakken door hitte.

Kom en ervaar het zelf! We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Mythos, waar u kunt genieten van uw maaltijd in de koelte van onze nieuwe airconditioning of in de frisse buitenlucht op ons terras.

Met vriendelijke groet,

Het team van Mythos

email: