Sorry, registratie is beëindigd.

Een hoogtepunt van de avond is de unieke show van de beroemde buikdanseres "Julia", die geïnspireerd op oosterse klanken en cultuur een betoverende ervaring belooft. Reserveren voor deze speciale muziekavond is noodzakelijk vanwege de beperkte beschikbaarheid van plaatsen. Het restaurant serveert Grieks eten en drinken van hoge kwaliteit tegen normale prijzen. De avond wordt verrijkt met live muziek van het orkest "I ELLINES" en belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol muziek, dans en Grieks culinair genot. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Grieks Restaurant "Mythos" voor deze speciale gelegenheid!


  • Datum: 24/5/2024 19:30
  • Locatie Nieuwendijk 40, Someren, Nederland (Kaart)
  • Meer informatie: Mythos Grieks Restaurant

Beschrijving

De avond vangt aan met hoogstaande Griekse akoestische muziek die uw diner begeleidt, doorspekt met zowel klassieke Griekse deuntjes als hedendaagse hits. Daarna nemen we u mee op een meeslepende reis met levendige en opzwepende melodieën, om uiteindelijk gezamenlijk de Sirtaki, Hasapiko, Tsifteteli, Zonaradiko en Zeibekiko te dansen.

Tijdens dit evenement hebben we de bekende buikdanseres "Julia" uitgenodigd. Ze zal ons een unieke show presenteren met dansritmes geïnspireerd op oosterse klanken en cultuur. Maak u klaar voor een betoverende ervaring vol oosterse charme en opzwepende dansritmes!

De onverwachte wendingen die de avond met zich meebrengt beloven je zintuigen te prikkelen.

Op vrijdag 24 mei 2024 organiseert Grieks Restaurant “Mythos” te Someren-Eind opnieuw een live muziekavond met de Griekse band “Y ELLINES”. Laat het Griekse plezier op, onder en naast de tafels maar beginnen! Reserveren voor deze aankomende muziekavond is noodzakelijk, omdat er nog maar beperkte plaatsen beschikbaar zijn en alleen op specifieke tijden. 

De beroemde buikdanseres "Julia" zal samen met ons live orkest een prachtige muziek- en dansavond verzorgen om uw maaltijd te begeleiden.


Nog een indrukwekkende muzikale avond wacht op u in het Griekse restaurant Mythos in Someren-Eind.


Tijdens dit evenement hebben we de bekende buikdanseres "Julia" uitgenodigd. Ze zal ons een unieke show presenteren met dansritmes geïnspireerd op oosterse klanken en cultuur. Maak u klaar voor een betoverende ervaring vol oosterse charme en opzwepende dansritmes!

LET OP!


Bepaalde tafels zijn bijzonder gewild, dus zorg ervoor dat u snel uw gezelschap regelt en tijdig reserveert!


We verwachten jullie voor een speciale muziekavond bij het Griekse restaurant Mythos te Someren-Eind, met een live orkest, een rijk repertoire van kwaliteitsmuziek met geliefde liedjes.

We genieten samen met jullie van deze unieke 'Griekse Muziekavond' en nemen deel aan dans en zang.

Natuurlijk zal ons keukenteam speciaal voor de avond met live muziek zich voorbereiden om jullie, zoals altijd, een uitstekend diner aan te bieden met verse ingrediënten en hoogwaardige kookkunst.

Al het bovenstaande kun je samen met je gezelschap genieten tegen normale prijzen en je kunt gemakkelijk en snel kiezen uit het 'Speciale Menu voor de Griekse Live Muziekavonden'.

Omdat we vaak volgeboekt zijn, raden we aan om snel te reserveren. Online of telefonisch kan dit gemakkelijk geregeld worden.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en doen dat met veel plezier!

Het team van MythosWe kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

email: